Hodowla jednorożców walijskich Nemphre Audrei

Forum dla hodowców jednorogich walijczyków - Nemphre Audrei.

Ogłoszenie

Wkrótce :)

#1 2012-06-25 12:14:52

Lomarkowa

Moderator

Punktów :   

O nas.

No to może ja się przedstawię i napiszę co nieco o swojej osobie ; )

Nazywam się Aga. Chodzę do gimnazjum. Mieszkam w województwie podkarpackim. Posiadam tylko psa w typie rasy cocker spaniel  , jednak myślę o zakupie drugiego owczarka australijskiego aussie. Mam fioła na punkcie koni i wszystkim co z nimi związane. Jeździeckich sukcesów nie mam zbyt dużo. W zasadzie to tylko zdanie brązowej odznaki. <lol> Najbardziej z dyscyplin ciągnie mnie do skoków. Podoba mi się również praca naturalna z koniem. Własnego konia nie posiadam. Ciągle szukam konia do dzierżawy. Nie lubię wypisywać swoich pozytywnych cech charakteru więc pozwólcie, że zacznę od wad. Więc po pierwsze masakryczny LEŃ, łatwo mnie zdenerwować, bardzo niecierpliwa, często nadpobudliwa. Za zalety mogę uznać chyba tylko że jestem dość miła, o ile ktoś mnie nie wyprowadzi z równowagi.  W wolnym czasie oglądam Naruto, fotografuje, ćwiczę z psem amatorsko agility i dogfrisbee.
A się rozpisałam xd Mam nadzieję, że jakoś da się to przeczytać xd

#2 2012-06-25 12:33:12

Deidre

Nothing's true, everything's permitted.

22130345
Punktów :   

Re: O nas.

Pewno że się da się ^^ fajnie coś więcej o sobie wiedzieć

No to jam Ola, 31 lipca strzeli mi latek 18, za rok piszę maturę x.x'
mieszkam na działce w domku dwurodzinnym xD , co sprzyja posiadaniu dwóch wielkich psisk - rasowej leonbergerki Gai oraz przygarniętej kundelce Nili. Kiedyś Wam pokaże focisze:)
Poza tym hoduję krewetki (kiedyś ryby, głównie bojowniki, ale mama sie uwzięła że 3 akwaria too za dużo i obecnie wylądowałam z jednym 30l ;/..). Do kwietnia miałam papugę nimfę, ale niestety po 8 letnim pobycie u mnie padła..
uwielbiam konie, kiedyś więcej jeździłam, ostatnio w ogóle nie mam czasu, ale strasznie tęsknię za nimi.
W wolnym czasie rysuje, dużo czasu spędzam na RYSUALU no i howrse. No i mój chłopak powoli zaraża mnie oglądaniem anime xD
To chyba tak po krótce o mnie xd

#3 2012-06-25 12:55:41

Lomarkowa

Moderator

Punktów :   

ja też miałam akwarium, ale takie wielogatunkowe ; ) bodajże 45 l. no ale oddałam rybki i inne stworzonka i teraz leży sobie puste na strychu. jak mi się zechce to je ,wskrzeszę, xd  powodzenia na maturze życzę, na szczęście mi jeszcze do tego daleko ; d masz zamiar coś potem studiować np.: coś związanego ze zwierzętami? :>

#4 2012-06-25 12:56:59

Lomarkowa

Moderator

Punktów :   

kurde ale ja jestem głupia,głupia, głupia. rozpisałam się tu za bardzo i przegapiłam porę kryć ;/ może to mnie zmusi do pokrycia o 2.50< lol> albo jutro.

#5 2012-06-25 13:25:22

Deidre

22130345
Punktów :   

Hahaha no cóż trudno:) Tak, chciałam iść na weterynarie ale profil klasy mi uniemożliwia wiec postaram się na  zootechnika.

#6 2012-06-25 13:52:34

Folderowa

I'm free of prejudice. I hate everyone equally.

Punktów :   

Moja kolej. Jestem Sara, z Łodzi, w tym roku atakuję liceum i klasę z maturą międzynarodową. Dużo czytam, jestem wielką fanką Harry'ego Pottera. Jeśli chodzi o muzykę, to słucham rocka, metalu i soundtracków z filmów, z czego stary rock zdecydowanie zajmuje 3/4 czasu (BEATLESI!) Jeżdżę konno parę lat, cały czas szukam jakiegoś konia do dzierżawy. Jestem potwornie leniwa, sarkastyczna, nadpobudliwa, dosyć cierpliwa i tolerancyjna. Jestem miła dla ludzi i środowiska, do czasu, aż ktoś mnie wkurzy, wtedy naprawdę widać że kogoś nie lubię. W czasie wolnym jeżdżę na rowerze i takie tam inne sprawy, hejtuję pokemony, chadzam na imprezy i koncerty. Ostrzegam iż Król Julian i Pepe Pan Dziobak to moi ludzie, a Robert Downey Jr. to przyszły mąż. Dziękuję za uwagę, wbrew pozorom nie gryzę (;

London calling to the faraway towns
Now war is declared, and battle come down <3

#7 2012-06-25 17:47:07

pe$$ia

Moderator

Punktów :   

Hhhh... coś o mnie? Imię moje to Kamila wiem , mi się nie podoba .W porównaniu do was to ja dzieciak xD 12 mi stuknęła 1 kwietnia... tak, wiem... Data w której się urodziłam oraz to ze nic nie mówiłam do 3 roku życia odbiło się na czasie dzisiajszym... Kocham nawijać jestem przepełniona poczuciem humoru (nie sprzedam jak coś ) Ma 2 koty psa i klacz appaloosa... Ale nie będe się rozpisywać o zwierzakach... Razem z moją klaczą idziemy w stronę przeszkód, ba skaczemy już małe stacjonaty i koperty Gram też w siate (właśnie dzis 25.06 chyba se skręciłam kostkę xD więc będę musiała odłożyć treningi końskie na później , to tyle o mnie...
PS. Jakby ktoś chciał prezezę lub coś graficznego za darmo pisac do mnie...

#8 2012-06-25 20:40:04

Lomarkowa

Moderator

Punktów :   

o ja chętnie prezkę  ^^
taa. Pepe Pan Dziobak <33

#9 2012-06-26 14:09:17

Folderowa

I'm free of prejudice. I hate everyone equally.

Punktów :   

Mój człowiek!

London calling to the faraway towns
Now war is declared, and battle come down <3

#10 2012-07-15 22:24:56

Cavisia

Moderator

Punktów :   

No to może coś napiszę. Mam na imię Zuzia, mieszkam w Gdańsku. Urodziny obchodzę 27 listopada, w tym roku  skończę 14 lat. W domu mam sunię rasy Cavalier King Charles spaniel, o imieniu Dafne. I to jedyne zwierzątko jakie mam, bo moi rodzice nie przepadają zbytnio za nimi, zwłaszcza tymi, które zostawiają dużo sierści w mieszkaniu. Jeżdżę konno w Sopocie, na hipodromie. Okazjonalnie też pod Bydgoszczą, gdzie moja ciocia ma w stajni klacz. Z ciekawostek to jestem wegetarianką. Moją największą wadą jest lenistwo, a zalet jeszcze nie poznałam. Jakbyście chciały wiedzieć coś więcej to pytajcie, bo mi teraz nic nie przychodzi do głowy.^^

#11 2012-07-16 08:22:14

Deidre

22130345
Punktów :   

Cav, też jestem wege cóż za miła niespodzianka ^^ od kiedy?

#12 2012-07-16 09:02:23

Cavisia

Moderator

Punktów :   

Ja od prawie dwóch lat.

Stopka forum

RSS