Z tego co mi wiadomo, wszystkim z naszej hodowli kończą się wakacje już jutro. Większość z was pewnie będzie miało ograniczony udział w hodowli. Ja na chwile obecną nie wiem jeszcze jak często będę mogła pokrywać i blupować konie. Mam nadzieję że znajdę na to czas chociaż 3 razy w tygodniu. Wszystko wyjdzie w praniu. Będę sobie musiała dostosować godzinę kryć.
Podział godzin mam lepszy niż sądziłam, więc czasowo mam nadzieję że nie będzie tak źle. Kto z was był lub jest w drugiej gimnazjum? Która klasa najcięższa? Tak czy owak mam nadzieję, że nie będzie tak źle.
A jak u was sytuacja wygląda? Znajdziecie czas na krycia? Z tego co wiem to w hodowli zostałam rzecz jasna Deidre, ja , pe$$ia, volvos, Cavisia. Deidre masz w planach urządzić nabór? Czy zostajemy z tym pięciu osobowym składzie?
Dobra koniec tego jakże dziwnego wpisu, praktycznie nic nie wnoszącego. Jutro pobudka 8 -.- na 9.15 rozpoczęcie...
Byle do następnych wakacji ^^!
Ostatnio edytowany przez Lomarkowa (2012-09-02 20:36:06)
Ja w swojej drugiej hodowli rogów byłam w ciągu roku szkolnego, więc wiem mniej-więcej jak to będzie wyglądało, kryję raz przed szkołą i drugi raz po szkole, zazwyczaj mi wychodziło, czasem rano tylko zaspałam. A blup, to ewentualnie jak wracałam ze szkoły od razu jak się coś urodziło żeby zdążyć na pokrycie wieczorem. Będzie mi pewno trochę trudniej bo jestem w 3 hodowlach w tym 2 rogów, no ale jakoś sobię z czasem poradzę.
Ja teraz w drugiej gimnazjum jestem. ^^
Free as a bird
Ja jestem już w drugiej liceum, ale czas wolny mam praktycznie co dziennie na Howrse, ale niestety miałam kłopoty z CR, PD i kuponami na BLUP rogów. Postaram się jak najszybciej to wszystko nadrobić.